טרעידען פעני סטאקס(STOCK MARKET)

ביזנעסלייט העלפן זיך ארויס

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי

טרעידען פעני סטאקס(STOCK MARKET)

הודעהדורך פארשטייטציך » דינסטאג מרץ 12, 2013 4:51 pm

ווייסט איינער וואס דאס איז. און ווי אזוי מען טרעיד און מען קויפט דו סטאקס?
פארשטייטציך
שר מאה
 
הודעות: 108
זיך איינגעשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2013 6:37 pm

Advertisement

הודעהדורך קאפעליטש » דינסטאג מרץ 12, 2013 6:18 pm

דאכטזיכמער אז עס איז שוין דא א אשכול דערוועגן.
קאפעליטש
שר מאה
 
הודעות: 187
זיך איינגעשריבן: מיטוואך אוגוסט 31, 2011 2:42 pm

הודעהדורך פארשטייטציך » מיטוואך מרץ 13, 2013 8:20 am

איך האב עס געזוכט אפשר ברענגסטו מיר א לינק
פארשטייטציך
שר מאה
 
הודעות: 108
זיך איינגעשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2013 6:37 pm

הודעהדורך פארשטייטציך » מיטוואך מרץ 13, 2013 8:22 am

?I trade already on day trading but i'm not to good in it and I don't like it I will like to try penny stocks i'm looking for a trustful broker online do you know someone
פארשטייטציך
שר מאה
 
הודעות: 108
זיך איינגעשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2013 6:37 pm

הודעהדורך שנאפס » מיטוואך מרץ 13, 2013 9:25 am

ivelt.com/forum/viewtopic.php?p=471188#p471188
kraitchmah עט גימעיל
אוועטער
שנאפס
שר עשרת אלפים
 
הודעות: 12741
זיך איינגעשריבן: מאנטאג ספטמבר 12, 2011 8:59 pm
געפינט זיך: אויף די קרעטשמע פאליצעס

הודעהדורך ווער בין איך? » מיטוואך מרץ 13, 2013 7:14 pm

וויאזוי ארבעט בכלל דער גאנצע סטאק געקויפעכטס?
מוז מען האבן א בראוקער צו קענען קויפן סטאקס?
וואס איז פעני סטאקס אנדערש ווי געהעריגע סטאקס?
!!Graphic Design is not a business, its a hobby! And its MY hobby
אוועטער
ווער בין איך?
שר האלפיים
 
הודעות: 2976
זיך איינגעשריבן: דינסטאג יולי 08, 2008 1:48 pm
געפינט זיך: אלעמאל נאנט צו אדאבי

הודעהדורך פארשטייטציך » דאנערשטאג מרץ 14, 2013 12:53 pm

I will write you in English it is quicker for me penny stocks is when a company wants to grow and need more capital (more cash flow) they go on the stock market and sell shares in their company let say they need 5 million dollar they will sell a share for 1 dollar and when all 5 million stocks is sell they have the money they need BUT it is very risky cause most of the companies I can say even 97.5% loss their value very quick but if you buy from the other 2.5% you can make 100-1600% meaning you spend a dollar in penny stocks it can go up each dollar to 4-5-6-7-8 dollars and 10.000 will go up to 40.000 ETC
פארשטייטציך
שר מאה
 
הודעות: 108
זיך איינגעשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2013 6:37 pm

הודעהדורך פארשטייטציך » דאנערשטאג מרץ 14, 2013 12:57 pm

yes you need a broker it is here a lot of brokers online you open a account simple like to open a gmail account and when you inside you can buy gold silver s&p500 here is where i'm stuck I don't know which brokers are fine and which brokers offers low commission and if i can buy for a long term and for a short term stocks on the same place (platform) i need help from someone who is more familiar with itn
פארשטייטציך
שר מאה
 
הודעות: 108
זיך איינגעשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2013 6:37 pm


צוריק צו ביזנעס

ווער איז אריינגעסיינט

באנוצערס וואס זענען איצט אין די פארום: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצער. און איין גאסט

  • Advertisement