Convert byte array to time_t

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
ארבעטער
שר מאה
תגובות: 109
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג מארטש 22, 2012 9:53 pm

Convert byte array to time_t

תגובהדורך ארבעטער » דינסטאג נובעמבער 14, 2017 11:33 am

I have a linux time clock, that sending me the clock with bytes, I have no idea how to get the clock out of it, I do know that it's a type of "time_t" (which is probably the total seconds since 1/1/1970), See below a few examples what I'm receiving from the clock (I'm not sure if it's sending local or GMT time)

This bytes represents 11/09/2017 16:52(Local time) or 11/09/2017 21:52(GMT)

קאוד: וועל אויס אלע

0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,129,66,120,53,34,0,0,0


This bytes represents 11/10/2017 10:27(Local time) or 11/10/2017 15:27(GMT)

קאוד: וועל אויס אלע

0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,129,162,111,54,34,0,0,0


This bytes represents 11/13/2017 14:20(Local time) or 11/13/2017 19:20(GMT)

קאוד: וועל אויס אלע

0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,129,160,154,58,34,0,0,0

יעקב צוקערמאן
שר חמש מאות
תגובות: 675
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג מאי 05, 2014 1:27 pm

תגובהדורך יעקב צוקערמאן » דינסטאג נובעמבער 14, 2017 11:40 am

זוך אויף שטאך איבערפלוס, ניט אזוי

אוועטאר
ארבעטער
שר מאה
תגובות: 109
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג מארטש 22, 2012 9:53 pm

תגובהדורך ארבעטער » דינסטאג נובעמבער 14, 2017 11:45 am

האלט שוין נאכדעם

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9028
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » מיטוואך נובעמבער 15, 2017 12:12 am

באמת פארשטיי איך נישט קיין איין ווארט דא און קען זיין איך צייכן צו שלא מן הענין, אבער איך טו דאס מייניגע.. די לינק קען דיר העלפן? https://www.epochconverter.com

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11010
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » מיטוואך נובעמבער 15, 2017 12:16 am

which language?

אוועטאר
קאמפיוטער עקספערט
שר האלפיים
תגובות: 2169
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 18, 2016 8:42 am

תגובהדורך קאמפיוטער עקספערט » מיטוואך נובעמבער 15, 2017 4:01 am

איך גלייב נישט אז ביזדערווייל כאפט א נפקא מינה וועלכע שפראך די ערשטע זאך דארף מען וויסען ווי אזוי עס איז ענקאודעד

ווער ענקאוד עס צו אן ארעי פון בייטס?
ווייל עפעס מאכט נישט קיין סענס ווי אזוי די נאומבערס טוישען זיך מיט די דעיט וואס דו האסט געשריבען
The best thing about a Boolean is even if you are wrong, you are only off by a bit
עמוק און עקום זענען די זעלבע אותיות א סאך מאל מיינט מען אז עס איז עמוק אבער עכט איז עס עקום

מצה טאש
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג דעצמבער 20, 2016 2:46 pm

תגובהדורך מצה טאש » מיטוואך נובעמבער 15, 2017 3:04 pm

Can't be signed bytes, as the limit is 128

אוועטאר
ארבעטער
שר מאה
תגובות: 109
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג מארטש 22, 2012 9:53 pm

תגובהדורך ארבעטער » דאנארשטאג נובעמבער 16, 2017 11:30 am

Someone answered me already at stackoverflow
https://stackoverflow.com/a/47307534/5940919
I would not be able to figure that out in my life

למעלה משבעים האט געשריבן:באמת פארשטיי איך נישט קיין איין ווארט דא און קען זיין איך צייכן צו שלא מן הענין, אבער איך טו דאס מייניגע.. די לינק קען דיר העלפן? https://www.epochconverter.com

Right, I spent a lot of time on this site the last few days

פאטאקי08 האט געשריבן:which language?

Like computer expert is saying, it's not a language issue, it's a mathematical problem, However, "time_t" is a C++ data type

קאמפיוטער עקספערט האט געשריבן:ווער ענקאוד עס צו אן ארעי פון בייטס?

It's a timeclock linux machine from a company "ZK" I have no access to it, it just sending me the time via http

קאמפיוטער עקספערט האט געשריבן:ווייל עפעס מאכט נישט קיין סענס ווי אזוי די נאומבערס טוישען זיך מיט די דעיט וואס דו האסט געשריבען

Right, as per the answer on stackoverflow, it makes no sense why they did it like that, But unfortunately, my job is to figure out their non-sense

מצה טאש האט געשריבן:Can't be signed bytes, as the limit is 128

based on the answer it's integers



Thanks everyone for your efforts trying to help me

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11010
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג נובעמבער 16, 2017 12:40 pm

געוואלדיג!!


צוריק צו “דעוועלאופערס ווינקל”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 3 געסט