וויאזוי צו לערנען וועב דעוועלעפמענט?

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

וויאזוי צו לערנען וועב דעוועלעפמענט?

תגובהדורך טויגליכער איד » דינסטאג יולי 19, 2016 6:30 pm

אזוי ווי זוממער זענען די ארבעטס שעות אביסל שיטערער (מילד גערעדט). וויל איך מיר אויסלערנען וועב דעזיין און וועב דעוועלאפמענט וואס רעכנט אריין
html css java script php mysql
און די פאר שפראכן וואס מ'ברויך צו וויסן דערצו
איך האב אנגעהויבן מיט לינדא און יודעמי
(אזוי אויך האב איך געדאונלאודעד די גאנצע w3schools וועבסייט, יא אזוי ווי איר הערט כדי איך זאל עס קענען נוצן אפפליין)
וויל איך הערן פון אידן וואס זענען שוין דורך די אלע לעססאנס און מצליח געווען
1- אויב ס'מעגליך מצליח צו זיין אויף אזא וועג אדער מ'ברויך נעמען געהעריגע לעססאנס פאר געלט
2- וואס איז די וויכטיגסטע
3- גוטע ריסארסעסס
4 ועל כולם צו ס'איז א גוטע השקעה

אוועטאר
פון_צייט_צו_צייט
שר חמישים
תגובות: 98
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 17, 2016 1:33 am
לאקאציע: עיר הקודש מאנרא

תגובהדורך פון_צייט_צו_צייט » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 1:20 am

טויגליכער איד האט געשריבן:אזוי ווי זוממער זענען די ארבעטס שעות אביסל שיטערער (מילד גערעדט). וויל איך מיר אויסלערנען וועב דעזיין און וועב דעוועלאפמענט וואס רעכנט אריין
html css java script php mysql
און די פאר שפראכן וואס מ'ברויך צו וויסן דערצו
איך האב אנגעהויבן מיט לינדא און יודעמי
(אזוי אויך האב איך געדאונלאודעד די גאנצע w3schools וועבסייט, יא אזוי ווי איר הערט כדי איך זאל עס קענען נוצן אפפליין)
וויל איך הערן פון אידן וואס זענען שוין דורך די אלע לעססאנס און מצליח געווען
1- אויב ס'מעגליך מצליח צו זיין אויף אזא וועג אדער מ'ברויך נעמען געהעריגע לעססאנס פאר געלט
2- וואס איז די וויכטיגסטע
3- גוטע ריסארסעסס
4 ועל כולם צו ס'איז א גוטע השקעה


אגוטען הרב טויגליכער.
אויב מעג איך פרעגען : ביסט עפעס געוואר געווארען אין די נושא אין די לעצטע פאר וואכען ? ווייל איך פאנג אויך אן יעצט מיטען אייבערשטענס הילף זיך צו לערנען אין די נושא .
עני העלפ וויל בי אפרישיעיטעד.
שיתברר ויתאמץ אצל האדם מה חובתו בעולמו: שהאדם לא נברא אלא להתענג על השם (מסילת ישרים)

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 10:48 am

html css
בין איך שוין ב"ה פערטיג מיט די בעסיקס
דורך לינדא udemy
און נאכדעם w3schools
php פלאג איך מיר אביסל
עני פראבלעים אדער עצה וועל איך אויך אפרישיעטן

אוועטאר
עין טובה
שר שלשת אלפים
תגובות: 3660
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג נובעמבער 27, 2014 9:46 pm
לאקאציע: 127.0.0.1
פארבינד זיך:

תגובהדורך עין טובה » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 11:44 am

איך בין טאקע אביסל שפעט, אבער איך האב נישט באמערקט דעם אשכול ביז יעצט, וועל איך יעצט פרובירן צו ענטפערן.

1) ס'איז אוודאי מעגליך צו מצליח זיין אויף דעם וועג, די שאלה איז ווי שווער ס'גייט זיין (זעה נומ 4)
2) די וויכטיגסטע איז "זיך מוטשענען און נישט אויפגעבן" יא, ס'גייט זיין שווער! דו גייסט זיך מוטשענען! כמ"ד כל התחלת קשות, מ'דארף אסאך שוויצן ביז מ'קומט אן, אבער אז דו וועסט נישט אויפגעבן און דו וועסט זיך מוטשענען וועסטו בעז"ה מצליח זיין!
3) ס'איז גוט צו ליינען (און מיט די צייט שרייבן) אסאך אויף גיטהוב און סטעק אווערפלאו וואו מ'קען לערנען זייער אסאך.
4) די השקעה איז זייער א גוטע אבער ס'ווענדט זיך די סיבה וואס האט דיר געמאכט לערנען. אויב ס'איז צוליב דעם וואס דו האסט אן אמביציע און א חשק דערצו איז עס זייער א גוטע השקעה.
הצלחה!
לאז וויסן מיט וואס איך קען העלפן

מומחה עצום

תגובהדורך מומחה עצום » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 11:47 am

מאך עפעס א פראדזשעקט, זאלסט האבן וואס צו ווייזן, דאס אז דו קענסט איז נישט גענוג

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 2:54 pm

מומחה עצום האט געשריבן:מאך עפעס א פראדזשעקט, זאלסט האבן וואס צו ווייזן, דאס אז דו קענסט איז נישט גענוג

דהיינו?

מומחה עצום

תגובהדורך מומחה עצום » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 3:07 pm

דו לערנסט דאך א פאך, איז בשעת'ן לערנען מאך עפעס, ווי למשל א קליינע וועב עפפ אדער וואס. אזוי וועסטו האבן וואס צו ווייזן פאר פאטענציאלע קליענטן אדער בעלי בתים.

ס'איז לייכטער צו טרעפן א דזשאב ווען מען האט וואס צו ווייזן

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 3:16 pm

עפעס גוטע עצות וכדו' האסטו נישט צו געבן?

מומחה עצום

תגובהדורך מומחה עצום » דאנארשטאג אוגוסט 11, 2016 3:28 pm

שאלת חכם חצי תשובה. פרעג, און מ'וועט פראבירן צו ענטפערן

yid
שר מאה
תגובות: 202
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג נובעמבער 08, 2011 6:37 pm

תגובהדורך yid » פרייטאג אוגוסט 12, 2016 2:31 am

ווער עס איז אינטערסירט זיך צו לערנען וועב דיוועלעפמענט אדער סיי וועלעכע אנדערע פאך אין שרייבן קאוד ביטע אין אישי,

א דאנק,

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 2:08 pm

פיין אז דער עולם איז גרייט צו ענטפערן איז זיכער גוט
איז אזוי א קשיא
איך האב געמאכט כעין א סלייד שאו דהיינו ס'טוישט זיך בילדער יעדע פאר סעקונדעס ת דורך א JS אינטערוועל וואס גייט דורך אן אררעי וואס האט א ליסט פון אימעדזש סורסעסת בקיצור מיין עד בךאקער בלאקט עס סאו וויל איך נישט אז ווער עס קוקט עס מיט א עדבלאקקער זאל עס נישט קענען זעהן פארשטייט זיךת סאו איינער ווייסט פארוואס עס ווערט געבלאקט?

מומחה עצום

תגובהדורך מומחה עצום » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 2:40 pm

קענסט לייגן די קאוד און ארויסשרייבן וועלכע עד בלאקער?

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 3:03 pm

מומחה עצום האט געשריבן:קענסט לייגן די קאוד און ארויסשרייבן וועלכע עד בלאקער?


די עד בלאקער איז Ublock origin

קאוד: וועל אויס אלע

var mainImage = document.getElementById('mainImage');
       
        var imagArray = ['images/1.jpg','images/2.jpg','images/3.jpg','images/4.jpg','images/5.jpg','images/S6.jpg','images/7.jpg'];
       
        var imageIndex = 0;
       
        function changeImage(){
            mainImage.setAttribute("src",imagArray[imageIndex]);
            imageIndex++;
            if(imageIndex >= imagArray.length){
                imageIndex = 0;
            }
        }
       
        setInterval(changeImage, 3000);
           
           
            changeImage();

יענקל פאטאש
שר חמש מאות
תגובות: 934
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 08, 2012 6:59 pm

תגובהדורך יענקל פאטאש » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 3:11 pm

איז עס אויף די פעידש אליינס אדער אן עקסטער פייל וואס ווערט גערופן?

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 3:19 pm

page

מומחה עצום

תגובהדורך מומחה עצום » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 3:32 pm

נוץ די לאג צו זעהן פארוואס עס ווערט געבלאקט

sshot-6.png
sshot-6.png (11.85 KiB) געזעהן 2825 מאל

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 4:17 pm

מומחה עצום האט געשריבן:נוץ די לאג צו זעהן פארוואס עס ווערט געבלאקט

sshot-6.png

ייש"כ
די פראבלעים איז געווען אז איינע פון די בילדער האבן געהייסן AD

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » מאנטאג אוגוסט 15, 2016 4:29 pm

צווייטע קשיא
וויאזוי אליינט מען א דיוו לויט די ווינדאו נישט די פעדזש למשל א לאודינג גיף וואס ברויך זיין פונקט אינמיטן ביי אלע סייזעס בראוזערס

יענקל פאטאש
שר חמש מאות
תגובות: 934
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 08, 2012 6:59 pm

תגובהדורך יענקל פאטאש » דינסטאג אוגוסט 16, 2016 10:54 am

קאוד: וועל אויס אלע

    <div style="width:800px; margin:0 auto;">
        וואס די ווילסט
    </div>

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » דינסטאג אוגוסט 16, 2016 10:59 am

יענקל פאטאש האט געשריבן:

קאוד: וועל אויס אלע

    <div style="width:800px; margin:0 auto;">
        וואס די ווילסט
    </div>

איך האב געמיינט צו זאגן ווערטיקל
און די וועג איז עס אריינצולייגן און א צווייטע דיוו וואס איז 100% ברייט און 100% הייעך און מאכן פאזישן אבסלאט לעףט 50% טאפ 50% און מארדזשין זאן זייל - (מיינעס) האלב פון די גיף

יענקל פאטאש
שר חמש מאות
תגובות: 934
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 08, 2012 6:59 pm

תגובהדורך יענקל פאטאש » דינסטאג אוגוסט 16, 2016 11:07 am

https://css-tricks.com/centering-css-complete-guide/
אויב די קענסט עס נישט עפענען קען איך עס ק/פ

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » דינסטאג אוגוסט 16, 2016 11:33 am

יענקל פאטאש האט געשריבן:https://css-tricks.com/centering-css-complete-guide/
אויב די קענסט עס נישט עפענען קען איך עס ק/פ

פון דארט נעם איך עס

יענקל פאטאש
שר חמש מאות
תגובות: 934
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 08, 2012 6:59 pm

תגובהדורך יענקל פאטאש » דינסטאג אוגוסט 16, 2016 1:15 pm

איך ווייס נישט אויב מען נוצט נאך היינט DREAMWEAVER און FLASH די OU פלעגט געבען קארסעס און זייט זיי האבן זיך פארמאכט האבן זיי ארויסגעלייגט אלעס בחנם.
https://www.ou.org/professional-development/

אוועטאר
טויגליכער איד
שר חמש מאות
תגובות: 876
זיך איינגעשריבען אום: מוצ"ש פאברואר 13, 2016 9:17 pm
לאקאציע: אין אינדעזיין אדער פאטאשאפ

תגובהדורך טויגליכער איד » מאנטאג ינואר 16, 2017 4:25 pm

איינער איז אינטערעסירט צו הערן וויאזוי צו שרייבן HTML CSS?

אוועטאר
מה פתאום???
שר ארבעת האלפים
תגובות: 4403
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג יולי 09, 2015 5:16 pm
לאקאציע: עיה״ק צפת

תגובהדורך מה פתאום??? » מאנטאג ינואר 16, 2017 4:26 pm

זייער שטארק


צוריק צו “דעוועלאופערס ווינקל”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 4 געסט