בלאט 2 פון 16

געשריבן: מיטוואך ינואר 13, 2010 9:24 pm
דורך סאדע_באטל
פאר קנאפע דריי און צוואנציג חדשים צוריק האט שוין חיים ברוך דא געפאוסט א מעקראו צו מאכן א פאנט ליסט.
און פונקט ווי איצטער זענען געווען אידן וואס האבן באקומען ???? אנשטאט אותיות, און דארט האט שוין פיקח אראפגעברענגט די עצה צו דעם פראבלעם.
אויב עס קומט ארויף ???? אנשטאט אותיות דאן דארף מען טשעקן די סעטינגס ביי לענגוויטש סעטינגס, וועלכע שפראך עס איז אנגעשטעלט ביי יוניקאוד

נוצט עס געזונטערהייט

געשריבן: מיטוואך ינואר 13, 2010 9:38 pm
דורך שמערי בערי
שכח ר' באטל

געשריבן: זונטאג ינואר 17, 2010 11:36 am
דורך קהת
איך האב word 2007 ביטע ווייזט מיר וויאזוי צו אנהייבען מאכען די macro

געשריבן: מאנטאג ינואר 18, 2010 9:53 pm
דורך למעלה משבעים
מיינסט צו פרעגן וויזוי מען עסט דעם מאקרו?
דא שטייט וויזוי, אין 07 איז עס די זעלבע. אדער איז דיין שאלה דאס?
אגב שמערי איך האב עפעס צוגעלייגט צו דיין מאקרו.

קאוד: וועל אויס אלע

    Sub ListAllFonts()
    Application.ScreenUpdating = False
    Dim J As Integer
    Dim FontTable As table
    'Start off with a new document
    Set NewDoc = Documents.Add
    'Add a table and set the table header
    Set FontTable = NewDoc.Tables.Add(Selection.Range, FontNames.Count + 1, 2)
    With FontTable
        .Borders.Enable = False
        .Cell(1, 1).Range.Font.Name = "Arial"
        .Cell(1, 1).Range.Font.Bold = 1
        .Cell(1, 1).Range.InsertAfter "Font Name"
        .Cell(1, 2).Range.Font.Name = "Arial"
        .Cell(1, 2).Range.Font.Bold = 1
        .Cell(1, 2).Range.InsertAfter "Font Example"
    End With
    'Go through all the fonts and add them to the table
    For J = 1 To FontNames.Count
        With FontTable
            .Cell(J + 1, 1).Range.Font.Name = "Arial"
            .Cell(J + 1, 1).Range.Font.Size = 10
            .Cell(J + 1, 1).Range.InsertAfter FontNames(J)
            .Cell(J + 1, 2).Range.Font.Name = FontNames(J)
            .Cell(J + 1, 2).Range.Font.Size = 10
      .Cell(J + 1, 2).Range.InsertAfter "ABCDabcdאבגדהוז  1234567890"
        End With
    Next J
    FontTable.Sort SortOrder:=wdSortOrderAscending
    Application.ScreenUpdating = True
    End Sub

געשריבן: דינסטאג ינואר 19, 2010 8:59 am
דורך האניג
וואס האט איר צוגעלייגט?

געשריבן: דינסטאג ינואר 19, 2010 11:09 am
דורך פאכמאן
קען מען נישט מאכן ער (די מעקרא) זאל אויך געבן יעדע פאנט אויך אין "באלד"?

געשריבן: דינסטאג ינואר 19, 2010 4:02 pm
דורך קהת
קען מיר איינער העלפן, ווען איך פעיסט עס אריין אין די מעקרא קימט ארויף ביי די אידישע אותיות נאר קוועסטשינמארקס ??????? סו וואס איך קען טוהן אז ס'זאל ארויס קימען אידישע אותיות??  

געשריבן: דינסטאג ינואר 19, 2010 8:33 pm
דורך שמערי בערי
קוק אין די לינק וואס סאדע באטל האט געברענגט

געשריבן: מיטוואך ינואר 20, 2010 8:16 pm
דורך קהת
שכויעך שמערי בערי פאר דיין העלפ עס איז מיר געגאנגען יעצט די ערשטע מאל נאכן פראבירן עטליכע מאל!

אין שכויעך פאר דיר סאדע באטל פארן עס ציטרעפן איך זיך שוין ארים א לאנגע צייט דעיס צו מאכען, די אייבערשטער זאל דיר באצאלען אלץ גיטס!!!!

נאר די פראבלעים הייבט זיך אן אז איך האב מער ווי 7000 פאנטס נעמט עס א יאר מיט א מיטוואך ביז עס ווערט געמאכט.

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 9:20 am
דורך האניג
בכלל האבן צופיל פאנט אויפ'ן קאמפיוטער, מאכט דעם קאמפיוטער גיין זייער שטאט, ספעציעל ווען מ'עפענט א פראגראם וואס נוצט די פאנטס. דער בעסטער איז צו נוצן א פאנט מענעדזשער (דאכציכמיר גערעדט שוין ערגעץ וואו אויף קרעטשמע דערוועגן).

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 9:28 am
דורך האניג
כ'בין פארלוירן געווארן אין אנגעקומען צו א וועבזייטל פונטייפ, כ'האב קיינמאל נישט געזען דעם וועבזייטל פאר דעם, קיינמאל נישט געהערט פון דעם נאמען, און ווי אויך דאכציכמיר קיינמאל נישט באמערקט ערגעץ וואו די פאנטס. איז דאס א נייער קאמפאני, ווייסט איינער דערפון? ס'זעט אויס ווי זיי האבן נישט צו לאנג צוריק אנגעהויבן, זיי האבן לעת עתה "בלויז" 31 פאנטס (גראדע גאנץ שיינע\הערליכע\קלאסישע\מאדערנע\חסידי'שע פאנט). עני אינפא וויל בי גרעיטלי אפרישיעטעד!

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 9:36 am
דורך סאדע_באטל
דער בעה"ב פון פונטייפ הייסט אליהו פריד
ער פירט די טיפוגרפיה ופונטים פורום אין פרוג

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 11:41 am
דורך פאכמאן
שכוח האניג. עס קען זיכער צוניץ קומען. אבער אייגנטליך האב איך דערווייל נישט געטראפן דארט קיין איין "פשוט-קלאסישע" פאנט .
די איידיע פון מאכן איין מין פאנט אויף "9"! וועגן, געפעלט מיר. (קוק ביי 'נפש')

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 11:46 am
דורך האניג
יאפ! נפש איז אויסערגעווענליך! מ'קען ארויסגעבן א גאנצע צייטונג וואס זאל נאר האבן דעם פאנט, און ס'עט אויסקומען הערליך שיין!

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 12:44 pm
דורך קהת
שכויעך האניג איך האב טאקע באמערקט לעצטנס אז מיין קאמפיאטער גייט מורדיג שטייט די האלצט אז עס קומט פון צוסאך פאנטס?

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 1:24 pm
דורך האניג
ס'זיכער איינער פון די פראבלעמען.

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 5:03 pm
דורך קהת
סו אויב איך וויל האלטען אלע 7000 פאנטס אין קאמפיאטער וואס קען איך טוהן, ווי קען איך עס האלטען אז עס זאל נישט פארנעמען אזויפיל פלאץ?

געשריבן: דאנארשטאג ינואר 21, 2010 6:30 pm
דורך מאנאגרעמס
קהת, זאג מיר אמת'דיג. ווען האסטו די לעצטע מאל גענוצט מער ווי 10 פאנטס א וואך?

געשריבן: זונטאג ינואר 24, 2010 3:27 pm
דורך האניג
כ'האב עס קיינמאל נישט גענוצט, אבער ס'דא אזעלכע פראגראמען וואס זענען "פאנט מענעדזשערס", ס'אינטסאלד נאר די פאנטס וואס דו דארפסט האבן צום ארבעט יעצט, די איבריגע לייגט עס אין א זייט פאר ווען דו וועסט עס דארפן נוצן. ע"כ בקיצור שבקיצור.

געשריבן: מאנטאג ינואר 25, 2010 1:10 pm
דורך קהת
צו דיר מאנאגרעמס
איך האב טאקע נישט געניצט מער ווי צוואנציג אדער דרייסיג א וואך אבער דערווייל האב איך נישט קיין אנדערע אפשען ווי צו האלטען די פאנטס הלוואי עס וואלט געוועהן א פלאץ צו קענען האלטען די פאנטס אן אויפנעמען פלאץ אין קאמפיאטער.
און נאך א זאך פאר איך הייב אן צו מאכן א פראדזעקט ווייס איך נאכנישט וועלעכע פאנט איך גיי ניצן אין ווען איך האלט דארט קלויב איך אויס איינס וואס פאסט דארט אריין
קען איך דיך פרעגן וואס טיסטו מיט דיינע פאנטס וועלעכע האלטסטו יא אין דיין קאמפיאטער און וועלעכע נישט? 

געשריבן: מאנטאג ינואר 25, 2010 1:15 pm
דורך למעלה משבעים
איך ווייס נישט צו די האסט ריכטיג פארשטאנען, די מעגסט האלט דיינע פאנטס אין קאמפיוטער למשל אין א פאלדער ביי דיין דאקיומענט'ס, די עיקר זאלסט עס נישט האבן אינסטאלט אדער האלטן אין די פאנט פאלדער, וואס דאן יעדע פראגרעם וואס ניצט די פאנטס סלויט אראפ.

געשריבן: מאנטאג ינואר 25, 2010 1:19 pm
דורך קהת
סו וויאזוי קען איך וויסען וועלעכע פאנט צו נעמען אויב עס איז נישט אינסטאלד אין קאמפיאטער? ס'גייט דאך נישט ארויף קימען אויף ווארד אדער פאטאשופ אין די ליסט?

געשריבן: מאנטאג ינואר 25, 2010 1:25 pm
דורך למעלה משבעים
אויף דעם ראן די מאקרו וואס שמערי האט געשריבן סעיוו עס אין א ווארד פייל, און יעדע מאל די ווילסט עפעס אפיר זיכען קוק דארט נאך אויב עפעס וואס די האסט נישט אינסטאלט איז דיר אינטרעסאנט, און אויב יא, אינסטאל עס דאן.

געשריבן: מאנטאג ינואר 25, 2010 1:54 pm
דורך האניג
די פאנט מעדזשער פראגראמען וועלכע כ'האב פריער געשריבן, קען מען דערמיט אדורכגיין און זען אלע פאנטס פון וועלכע פאלדער דו ווילסט נאר, אפילו ס'נישט אינסטאלד אויפ'ן קאמפיוטער.

געשריבן: מאנטאג ינואר 25, 2010 2:42 pm
דורך קהת
מר. האניג קענסטו מיר געבען מער דיטעילס איבער די פאנט מענעדזער

און צו דיר למעלה משבעים איך האב געמאכט די מעקרא און איך האב באקימען בערך 135 פעידזעס, סו ווי הייבט מען אן זיכען????