בלאט 1 פון 1

וואספארא פייל טייפ דארף א פיקטשער זיין אין א קעמרא

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 11:24 am
דורך פאליק
איך האב א SD CARD וואס איך האב ארויפגעלייגט א סך בילדער דערויף פון א קאמפיוטער אבער אריינלייגענדיג די קארטל אין די קעמרא ריז ארויגעקומען NO PICTURES TO SHOW
איך שטעל מיר פאר אז די פייל טייפ איז נישט גוט! ווייסט איינער וואס מען דארף טוהן. אויף וועלבע פייל טייפ עס אנצושטעלן?

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 1:45 pm
דורך גערעכטער
פאליק האט געשריבן:איך האב א SD CARD וואס איך האב ארויפגעלייגט א סך בילדער דערויף פון א קאמפיוטער אבער אריינלייגענדיג די קארטל אין די קעמרא ריז ארויגעקומען NO PICTURES TO SHOW
איך שטעל מיר פאר אז די פייל טייפ איז נישט גוט! ווייסט איינער וואס מען דארף טוהן. אויף וועלבע פייל טייפ עס אנצושטעלן?

JPG (פאונט ענד שאאט קעמרעס)
מאך זיכער דו האסט עס אריינגעלייגט אין די DCIM פאלדער.
געוויסע קעמרעס קענען נאר דיספלעיען פיקטשעס וואס זענען געווארן גענומען מיט די ספעציפישע קעמרע.

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 1:58 pm
דורך פאליק
יישר כוח
די קארטל איז א רעגולער san disk sdhc card און איך וויל עס זאל ארבעטן אין א lumix camrea

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 1:59 pm
דורך וועלטניק
גערעכטער האט געשריבן:
פאליק האט געשריבן:איך האב א SD CARD וואס איך האב ארויפגעלייגט א סך בילדער דערויף פון א קאמפיוטער אבער אריינלייגענדיג די קארטל אין די קעמרא ריז ארויגעקומען NO PICTURES TO SHOW
איך שטעל מיר פאר אז די פייל טייפ איז נישט גוט! ווייסט איינער וואס מען דארף טוהן. אויף וועלבע פייל טייפ עס אנצושטעלן?

JPG (פאונט ענד שאאט קעמרעס)
מאך זיכער דו האסט עס אריינגעלייגט אין די DCIM פאלדער.
געוויסע קעמרעס קענען נאר דיספלעיען פיקטשעס וואס זענען געווארן גענומען מיט די ספעציפישע קעמרע.

לכאורה נישט גענוג בלויז אין די DCIM פאלדער, ברויך געווענטליך ליגן אין 100CANON צו 123CASIO אד"ג, 3 דידזשיטס און נאך פינעף קערעקטערס, און דער פאלדער ברויך ליגן אין DCIM וואס דאס זאל ליגן גלייך אינעם קארטל. ווי אויך דארפן די בילדער געווענטליך זיין נעימד מיט פיר קערעקטערס און 4 Digits דערנאך, IMG_0001.jpg
אין קורצן,
SD CARD/DCIM/987ABCDE/ABCD1234.jpg

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 2:30 pm
דורך פאליק
JPG און JPEG איז די זעלבע זאך?

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 2:33 pm
דורך גערעכטער
פאליק האט געשריבן:JPG און JPEG איז די זעלבע זאך?

יא

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 2:43 pm
דורך פאליק
און א ווידיאו דארף זיין אויף VLC MEDIA PLAYER אדער WINDOWS MEDIA PLAYER?

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 2:51 pm
דורך גערעכטער
פאליק האט געשריבן:און א ווידיאו דארף זיין אויף VLC MEDIA PLAYER אדער WINDOWS MEDIA PLAYER?

ווענט זיך וועלעכע קעמרע, רוב מאל איז עס MPEG-4 אבער עס קען אויך זיין .mp4 .m4v MOV.

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 3:30 pm
דורך שוועמל
איך מיין אז א ווידיא שפילט נישט נאר אויב עס האט אויך א עקזעקיוטעבל פייל. קוק גוט וועסטו זען יעדע ווידיא גענומען מיט א קאמערע האט צוויי די זעלבע פיילס נאר מיט אנדערע עקסטענשאנס

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 3:48 pm
דורך וועלטניק
שוועמל האט געשריבן:איך מיין אז א ווידיא שפילט נישט נאר אויב עס האט אויך א עקזעקיוטעבל פייל. קוק גוט וועסטו זען יעדע ווידיא גענומען מיט א קאמערע האט צוויי די זעלבע פיילס נאר מיט אנדערע עקסטענשאנס

זיכער אז יעדע? קענאן זיכער אבער כ'האב שוין באגעגנט פארשידענע וואס זיכער נישט. א געווענטליכע קאמערע קען בדרך כלל נאר שפילן איין סארט פייל, MOV, AVI ועוד, MPEG מיין איך איז קעם-קארדער'ס עקסטענטשן

געשריבן: מיטוואך פאברואר 10, 2016 6:50 pm
דורך פאליק
יישר כוחכם

געשריבן: דאנארשטאג פאברואר 11, 2016 6:46 pm
דורך פאליק
ארבעט נאך אלץ נישט!
קען זיין אז די קעמרא איז די פראבלעם

געשריבן: דאנארשטאג פאברואר 11, 2016 9:20 pm
דורך איך בין
make a clip with the camera and check out out after that what ext it is

איין sd צו זען אויף אלע קעמרעס?

געשריבן: מיטוואך יוני 22, 2016 8:04 pm
דורך סביב העולם
איז דא א אפציע צו ארויף לייגן בילדער אויף א sd און מען זאל עס קענען זעהן אויף אלע סארטן קעמרעס?

געשריבן: דאנארשטאג יוני 23, 2016 10:11 am
דורך סביב העולם
איז דא איינער מיט א תירוץ? וויכטיג!

געשריבן: דאנארשטאג יוני 23, 2016 11:08 am
דורך וויכטיג מאכער
מ'דארף עס מאכן ארבייטן פאר יעדע סארט קעמערא באזונדער..