עקסעס: הילף

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
מעסטערמיינד
שר האלף
תגובות: 1515
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יוני 25, 2006 5:35 pm

תגובהדורך מעסטערמיינד » דאנארשטאג ינואר 10, 2008 2:16 pm

וואט עווער

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג ינואר 10, 2008 2:38 pm

thefact האט געשריבן:
פאטאקי08 האט געשריבן:וויאזוי קען מען דורך א קווערי אריינלייגן און א ליידיגע טעיבל נומערן אין א רייע למשל פון איינס ביז טויזענט אדער פון טויזענט ביז צוויי טויזענט איך רעד פון א נייע טעיבל

1. מאך א נייע TABLE מיט א AUTONUMBER FIELD
2. מאך א FORM מיט די DATA SOURCE די נייע TABLE
3. מאך א באטטען מיט די פאלגענדע קאוד
Private Sub Command0_Click()
Dim rs As Recordset
Set rs = Me.RecordsetClone
For i = 0 To 2000
rs.AddNew
rs.Update
Next i
End Sub


ווי אזוי קען מען טוהן די זעלבע זאך אין עקסעל?

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג ינואר 10, 2008 3:11 pm

געטראפן ברוך השם עפעס

To automatically insert a series of numbers, type in the first number and fill down to where the last number will go. Then click Edit, Select fill and choose the Series option. This allows you to choose from a number of of options.

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג ינואר 10, 2008 4:35 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:איך האב א טעבל מיט צוויי פילדס איינס מיטן נאמען FirstName און איינס LastName
דהיינו עס האט א ערשטע נעמען מיט א לעצטע נאמען בערך 2750 רעקארדס
עס זענען דא נעמען וואס זענען אזוי לאנג ווי פון די קרעטשמע ביז קאנארסי
און איך וויל זיי קלענער מאכען דהיינו נעמען די ערשטע נאמען און עס מאכען פאר אינישעלס
די זאך איז אז עס זענען דא ערשטע נעמען וואס האבן דריי אדער גאר פיר נעמען ווי משה יעקב זרח גימפעל פעפערקארן און אזוי אויך איז דא וואס האבן דריי ערשטע נעמען און אזוי אויך איז דא צוויי און איינס און אוודאי איז אויך דא וואס האבן אינגאנצען נישט קיין ערשטע נאמען נאר א לעצטע

איצטערט ווי אזוי קען איך מיט איין אדער מאקסימום צוויי קוועריס (אויב קען מען מיט איינס איז בעסער) צו זאגען דעם קאמפיוטער אז די אלע וואס די ערשטע נעמען צוזאמען מיט די לעצטע נעמען זענען צי לאנג זאל דער קאמפיוטער זיי מאכען די ערשטע נעמען נאר די ערשטע אויתיות

ווי אזוי מאכט מען דאס?


אויסגטראפן אויך א וועג פאר די פערטע נאמען פון די ערטשע נעמען

IIf([first] Is Not Null,IIf(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')>0 And InStr(InStr([first]," ")+1,[first]," ")<InStr(InStr(InStr([first]," ")+1,[first]," ")+1,[first]," "),Mid([first],InStr(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')+1,[first],' ')+1,1) & '.'))

דרך אגב אינטערסאנט עס ווערט אין דעם איינעם עקספרעשען דערמאנט 10 מאל די ווארט "פירסט"

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » דאנארשטאג ינואר 10, 2008 9:37 pm

פאטאקי ידוע תדע
אויב רעדסטו פון אזאלכע וואס זענען שוין דא להוי ידוע עס זענען דא אשיינע פאר פראגראמערס דא

1. נישט יעדער קען די זעלבע לענגוויטש
2. נישט אייביג האט מען צייט
3. אמאל דארף זיין א סעמפל אויפגעבויט זיך צו קענען ארומשפילען
4. אמאל וועט נעמען גאר א לאנגע תגובה צו ערקלערן
5. אמאל פעלט אין די הסברת השאלה

נאר וואס דען ס'דא אזאך וואס הייסט כח הרבים

ווי לחיים שרייבט בלשונו הצח: מיר ווילן שטארק "אויפארבייטן"
האפענטליך אז יעדער וועט צוברענגען אפילו נאר איין חבר וועט מיט דער צייט זיין מערערע משיבים אין יעדע מין פראגראמינג און דאן וועט יעדער הנאה האבן
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » דאנארשטאג ינואר 10, 2008 9:47 pm

אמאליגע צייטן פלעג איך אויך נוצן די עשר פעמים'דיגע נעסטעד פאנקשענס
ווי מקען זיך ברעכן קאפ שעות אז אלעס זאל שטימען

איינמאל דו וועסט דיך אויסלערנען עס צו מאכן אין VBA קאוד און אויפבויען USER-DEFIEND FUNCTIONS

1. וועסטו דיך איינשפארן שעות ארוכות
2. וועסטו קענען מאכן סאך מער פאוערפול זאכן
3. וועסט קענען איבער נוצען די זעלבע פאנקשען כמה פעמיס
4. וכו' וכו' וכו'

פאטאקי08 האט געשריבן:אויסגטראפן אויך א וועג פאר די פערטע נאמען פון די ערטשע נעמען

IIf([first] Is Not Null,IIf(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')>0 And InStr(InStr([first]," ")+1,[first]," ")<InStr(InStr(InStr([first]," ")+1,[first]," ")+1,[first]," "),Mid([first],InStr(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')+1,[first],' ')+1,1) & '.'))
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג ינואר 13, 2008 1:38 pm

נו ילמדני רבינו!

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג ינואר 13, 2008 2:20 pm

יעצט כאפ איך מיך אז איך קען אלעס אריין לייגן אין איין פיעלד

NameFirst: IIf([first] Is Not Null,Left([first],1) & '.') & ' ' & IIf(InStr([first],' ')>0,Mid([first],InStr([first],' ')+1,1) & '.') & ' ' & IIf([first] Is Not Null,IIf(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')>0,Mid([first],InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')+1,1) & '.')) & ' ' & IIf([first] Is Not Null,IIf(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')>0 And InStr(InStr([first]," ")+1,[first]," ")<InStr(InStr(InStr([first]," ")+1,[first]," ")+1,[first]," "),Mid([first],InStr(InStr(InStr([first],' ')+1,[first],' ')+1,[first],' ')+1,1) & '.'))


היוצא לנו מזה

ליגט אין דעם איינעם פיעלד סך הכל
6 מאל די פאנקשען = איף
1 מאל די פאנקשען = לעפט
10 מאל די עקספרעשאן = &
16 מאל די פאנקשען = אינ סטרינג
3 מאל די פאנקשען = מיד
23 מאל די קאנטראל = פירסט
3 מאל די עקספרעשאן = איס נאט נאל
סך הכל = 62

און עס איז נאך נישט פארטיג
יעצט דארף מען פילטרן עס זאל נאר ארבעטן ביי לאנגע נעמען

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג ינואר 24, 2008 5:25 pm

פיקח האט געשריבן:לכבוד הרב פאטאקי שליט"א און אלע אנדערע בעלי מלאכה איך מוז האבן הילף מיט דעם.......
איך האב א עקסעס ד.ב. איין פאנקשטן דארט האב איך צו פרינטן טשעקס. סאו האב איך געגאגלט א קאוד צו טושין פון נאמבערס צו טעקסט כדי צו קענען אויס שרייבן $15.00 צו FIFTEEN DOLLARS וכדומה. האב איך געטראפן דעם VB קאוד און אלעס ארבעט א מחי'. נאר איין פראבלעם האב איך ווען איך לייג אריין א אמאונט וואס ענדיגט זיך מיט צען סענטס למשל 14.10 שרייבט ער עס כאילו עס איז 14. און ער לאזט עס אינגאנצען אויס, אפשר ווייסט איינער וואס איז די פראבלעם מיט דעם קאוד.

Function SpellDollar(dblValue As Double) As String
און די גאנצע פאנקשען.....




יישר כח היילי עפרישיעיטיט


איך האב אביסל געארבעט דעמיט און עס געפיקסט מיט א פאנקשען וואס די פאקט יר"ה האט מיר געוויזען

און דא איז די פאנקשען:

Function SpellDollar(dblValue As Double) As String
Dim centspot As Integer, dollarlen As Integer
Dim dollars As Double, Cents As String
Dim Hundreds As Integer, Thousands As Integer
Dim Millions As Integer, Billions As Integer
Dim centtext As String, huntext As String, thoutext As String
Dim milltext As String, billtext As String, temptext As String

If dblValue < 0.01 Then
temptext = "Zero"
Else
centspot = InStr(dblValue, ".")
If centspot > 0 Then
Cents = Split(dblValue, ".")(1)
If Len(Cents) < 2 Then
Cents = Cents * 10
End If
dollars = Left(dblValue, centspot - 1)
Else
Cents = 0
dollars = dblValue
End If

dollarlen = Len(CStr(dollars))

If dollarlen > 0 Then
Select Case dollars
Case 1 To 999
Select Case dollars
Case 1 To 9
Hundreds = Right(dollars, 1)
Case 10 To 99
Hundreds = Right(dollars, 2)
Case 100 To 999
Hundreds = Right(dollars, 3)
End Select
Case 1000 To 999999
Hundreds = Right(dollars, 3)
Select Case dollars
Case 1000 To 9999
Thousands = Left(dollars, 1)
Case 10000 To 99999
Thousands = Left(dollars, 2)
Case 100000 To 999999
Thousands = Left(dollars, 3)
End Select
Case 1000000 To 999999999
Hundreds = Right(dollars, 3)
Thousands = Mid(dollars, (dollarlen - 5), 3)
Select Case dollars
Case 1000000 To 9999999
Millions = Left(dollars, 1)
Case 10000000 To 99999999
Millions = Left(dollars, 2)
Case 100000000 To 999999999
Millions = Left(dollars, 3)
End Select
Case 1000000000 To 999999999999#
Hundreds = Right(dollars, 3)
Thousands = Mid(dollars, (dollarlen - 5), 3)
Millions = Mid(dollars, (dollarlen - 8), 3)
Select Case dollars
Case 1000000000 To 9999999999#
Billions = Left(dollars, 1)
Case 10000000000# To 99999999999#
Billions = Left(dollars, 2)
Case 100000000000# To 999999999999#
Billions = Left(dollars, 3)
End Select
End Select
End If

If Hundreds > 0 Then huntext = GetDollarString("hundreds", Hundreds)
If Thousands > 0 Then thoutext = GetDollarString("thousands", Thousands)
If Millions > 0 Then milltext = GetDollarString("millions", Millions)
If Billions > 0 Then billtext = GetDollarString("billions", Billions)

If billtext = "" Then
If milltext = "" Then
If thoutext = "" Then
If huntext = "" Then
temptext = centtext
Else
temptext = huntext & " Dollars and " & Cents & "/100"
End If
Else
temptext = thoutext & " " & huntext & " Dollars and " & Cents & "/100"
End If
Else
temptext = milltext & " " & thoutext & " " & huntext & " Dollars and " & Cents & "/100"
End If
Else
temptext = billtext & " " & milltext & " " & thoutext & " " & huntext & " Dollars and " & Cents & "/100"
End If
End If

If Right(temptext, 1) = "d" Then temptext = Left(temptext, Len(temptext) - 4)
SpellDollar = Trim(temptext)
End Function

Function GetDollarString(strPart As String, intPart As Integer) As String
Dim strDollars As String

If intPart > 99 Then
Select Case Mid(intPart, 1, 1)
Case 1: strDollars = "One Hundred"
Case 2: strDollars = "Two Hundred"
Case 3: strDollars = "Three Hundred"
Case 4: strDollars = "Four Hundred"
Case 5: strDollars = "Five Hundred"
Case 6: strDollars = "Six Hundred"
Case 7: strDollars = "Seven Hundred"
Case 8: strDollars = "Eight Hundred"
Case 9: strDollars = "Nine Hundred"
End Select
End If

Select Case Right(intPart, 2)
Case 1: strDollars = strDollars & " One"
Case 2: strDollars = strDollars & " Two"
Case 3: strDollars = strDollars & " Three"
Case 4: strDollars = strDollars & " Four"
Case 5: strDollars = strDollars & " Five"
Case 6: strDollars = strDollars & " Six"
Case 7: strDollars = strDollars & " Seven"
Case 8: strDollars = strDollars & " Eight"
Case 9: strDollars = strDollars & " Nine"
Case 10: strDollars = strDollars & " Ten"
Case 11: strDollars = strDollars & " Eleven"
Case 12: strDollars = strDollars & " Twelve"
Case 13: strDollars = strDollars & " Thirteen"
Case 14: strDollars = strDollars & " Fourteen"
Case 15: strDollars = strDollars & " Fifteen"
Case 16: strDollars = strDollars & " Sixteen"
Case 17: strDollars = strDollars & " Seventeen"
Case 18: strDollars = strDollars & " Eighteen"
Case 19: strDollars = strDollars & " Nineteen"
Case 20: strDollars = strDollars & " Twenty"
Case 21: strDollars = strDollars & " Twenty One"
Case 22: strDollars = strDollars & " Twenty Two"
Case 23: strDollars = strDollars & " Twenty Three"
Case 24: strDollars = strDollars & " Twenty Four"
Case 25: strDollars = strDollars & " Twenty Five"
Case 26: strDollars = strDollars & " Twenty Six"
Case 27: strDollars = strDollars & " Twenty Seven"
Case 28: strDollars = strDollars & " Twenty Eight"
Case 29: strDollars = strDollars & " Twenty Nine"
Case 30: strDollars = strDollars & " Thirty"
Case 31: strDollars = strDollars & " Thirty One"
Case 32: strDollars = strDollars & " Thirty Two"
Case 33: strDollars = strDollars & " Thirty Three"
Case 34: strDollars = strDollars & " Thirty Four"
Case 35: strDollars = strDollars & " Thirty Five"
Case 36: strDollars = strDollars & " Thirty Six"
Case 37: strDollars = strDollars & " Thirty Seven"
Case 38: strDollars = strDollars & " Thirty Eight"
Case 39: strDollars = strDollars & " Thirty Nine"
Case 40: strDollars = strDollars & " Forty"
Case 41: strDollars = strDollars & " Forty One"
Case 42: strDollars = strDollars & " Forty Two"
Case 43: strDollars = strDollars & " Forty Three"
Case 44: strDollars = strDollars & " Forty Four"
Case 45: strDollars = strDollars & " Forty Five"
Case 46: strDollars = strDollars & " Forty Six"
Case 47: strDollars = strDollars & " Forty Seven"
Case 48: strDollars = strDollars & " Forty Eight"
Case 49: strDollars = strDollars & " Forty Nine"
Case 50: strDollars = strDollars & " Fifty"
Case 51: strDollars = strDollars & " Fifty One"
Case 52: strDollars = strDollars & " Fifty Two"
Case 53: strDollars = strDollars & " Fifty Three"
Case 54: strDollars = strDollars & " Fifty Four"
Case 55: strDollars = strDollars & " Fifty Five"
Case 56: strDollars = strDollars & " Fifty Six"
Case 57: strDollars = strDollars & " Fifty Seven"
Case 58: strDollars = strDollars & " Fifty Eight"
Case 59: strDollars = strDollars & " Fifty Nine"
Case 60: strDollars = strDollars & " Sixty"
Case 61: strDollars = strDollars & " Sixty One"
Case 62: strDollars = strDollars & " Sixty Two"
Case 63: strDollars = strDollars & " Sixty Three"
Case 64: strDollars = strDollars & " Sixty Four"
Case 65: strDollars = strDollars & " Sixty Five"
Case 66: strDollars = strDollars & " Sixty Six"
Case 67: strDollars = strDollars & " Sixty Seven"
Case 68: strDollars = strDollars & " Sixty Eight"
Case 69: strDollars = strDollars & " Sixty Nine"
Case 70: strDollars = strDollars & " Seventy"
Case 71: strDollars = strDollars & " Seventy One"
Case 72: strDollars = strDollars & " Seventy Two"
Case 73: strDollars = strDollars & " Seventy Three"
Case 74: strDollars = strDollars & " Seventy Four"
Case 75: strDollars = strDollars & " Seventy Five"
Case 76: strDollars = strDollars & " Seventy Six"
Case 77: strDollars = strDollars & " Seventy Seven"
Case 78: strDollars = strDollars & " Seventy Eight"
Case 79: strDollars = strDollars & " Seventy Nine"
Case 80: strDollars = strDollars & " Eighty"
Case 81: strDollars = strDollars & " Eighty One"
Case 82: strDollars = strDollars & " Eighty Two"
Case 83: strDollars = strDollars & " Eighty Three"
Case 84: strDollars = strDollars & " Eighty Four"
Case 85: strDollars = strDollars & " Eighty Five"
Case 86: strDollars = strDollars & " Eighty Six"
Case 87: strDollars = strDollars & " Eighty Seven"
Case 88: strDollars = strDollars & " Eighty Eight"
Case 89: strDollars = strDollars & " Eighty Nine"
Case 90: strDollars = strDollars & " Ninety"
Case 91: strDollars = strDollars & " Ninety One"
Case 92: strDollars = strDollars & " Ninety Two"
Case 93: strDollars = strDollars & " Ninety Three"
Case 94: strDollars = strDollars & " Ninety Four"
Case 95: strDollars = strDollars & " Ninety Five"
Case 96: strDollars = strDollars & " Ninety Six"
Case 97: strDollars = strDollars & " Ninety Seven"
Case 98: strDollars = strDollars & " Ninety Eight"
Case 99: strDollars = strDollars & " Ninety Nine"
End Select

ConstructString:
Select Case strPart
Case "cents"
GetDollarString = strDollars & "/100"
Case "hundreds"
GetDollarString = strDollars
Case "thousands"
GetDollarString = strDollars & " Thousand"
Case "millions"
GetDollarString = strDollars & " Million"
Case "billions"
GetDollarString = strDollars & " Billion"
End Select
End Function
לעצט פאראכטן דורך פאטאקי08 אום דאנארשטאג ינואר 24, 2008 5:38 pm, מאל פאראכטן געווארן 1 סך הכל.

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » דאנארשטאג ינואר 24, 2008 5:34 pm

יעצט קענסטו אריין לייגן אפילו נאר 1 נומער למשל 10.1 אנשטאט 10.10 און אלעס וועט בעזרת השם ארבעטן פיין

אוועטאר
פיקח
שר חמישים ומאתים
תגובות: 278
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג ינואר 01, 2008 6:15 pm

תגובהדורך פיקח » דאנארשטאג ינואר 24, 2008 6:57 pm

פאטאקי08 האט געשריבן:
איך האב אביסל געארבעט דעמיט און עס געפיקסט מיט א פאנקשען וואס די פאקט יר"ה האט מיר געוויזען

און דא איז די פאנקשען:

End Select
End Function
[/quote]

לכבוד הרב פאטאקי שליט"א
א ריזגען שכוח פאר די קאוד עס ארבעט א מחיה, איך בין נאר נייגעריג וואס די פראבלעם איז געווען,
עניוועיס פאר נאו א גרויסן שכוח זכות הרבים זאל דיר באשטיין, צו זעהן נחת בני חיי מזונא בלי שום מכשול ומפריע, רייך ווי קרח (אדער ביל געיטס ווער עס האט מער..) און ימלא ה' כל משאלות לבבך לטובה ולברכה.
לעצט פאראכטן דורך פיקח אום דאנארשטאג ינואר 24, 2008 11:01 pm, מאל פאראכטן געווארן 1 סך הכל.

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » פרייטאג ינואר 25, 2008 1:18 pm

צו לאז געמאכט

דיי ביטע איז דערהערט געווארן און עס וועט בקרוב זיין א לעזונג דערפאר אויף דערווייל וואלט איך געראטן צו עפענען פאר יעדע שאלה א עקסטערע אשכול און נישט ניצן די אשכול
נישט פארגעסן אז די פורום הייסט פראגרעמינג

אוועטאר
לאז געמאכט
שר האלפיים
תגובות: 2465
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג דעצמבער 14, 2007 11:55 am

תגובהדורך לאז געמאכט » זונטאג ינואר 27, 2008 11:10 am

א גרויסן שקיוח פאטאקי
מגיימיר דיך פאלגן....
כהאב נאר א פראבלעם אז איך קען נישט רוקן די אנהויב פון מיינע שאלות סא אויב איינער פון די מנהלים קענען ארויס שניידן די אנהויב פון די שאלה וועגן די סוויטשבארד אין לייגן עקסטער וואלט דאס געווען א גרויסע טובה

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג ינואר 27, 2008 2:00 pm

א דאנק פאר טריאוי פאר ריקן די תגובות און עפענען עקסטערע אשכולות

אוועטאר
פאטאקי08
שר עשרת אלפים
תגובות: 11358
זיך איינגעשריבען אום: דאנארשטאג אוגוסט 09, 2007 1:30 pm
לאקאציע: בקרוב אין וואשינגטאן

תגובהדורך פאטאקי08 » זונטאג ינואר 27, 2008 2:05 pm

לאז געמאכט האט געשריבן:איך וויל אז די טעלעפאן פיעלד זאל אטאמאטיש נאר נעמען נאמבערס אין סזאל אריין לייגן די שטרעכעלך כנהוג מיט די האלבע רינגען פאר די עריע קאד


רייט קליק אויף די טעקסט באקס אןו גיי צו פרעפערטיס גיי צו דעטע גיי צו אינפאט מאסק קליק דעראויף וועט ארויס קומען דריי פינטלעך ביי די רעכטע זייט פון אינפוט מאסק קליק דעראויף און פאלג נאך די אינסטראקעשענס

זבולון
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 20, 2008 12:43 pm

תגובהדורך זבולון » מאנטאג סעפטעמבער 01, 2008 11:15 am

מורי ורבותי !
כ'דארף הילף ווער עס קען מיר העלפן זאל געבענטשט ווערן מיט אלעם גוטן...
די מעשה איז, אז כ'האב געהאט א שיינע מסודר'דיגע Database אין Access 2003 מיט א סוויטשבארד און פארשידענע קאנטראל'ס ס'איז געווען א מחיה, ויהי היום כ'האב אינסטאלדט Office 2007 אין מיין קאמפיוטער.
איז אזוי, לכתחילה האט זיך דער Database פיין ג'עפענט מיטן 07 ווערזשען מיט אלע אפציעס, אבער עפעס איינמאל והנה אינני כתמול שלשום.. כ'פראביר אריינציגיין אבער קיין איין קאנטראל ארבעט נישט איך דריק אויף א 'קאמענד' קנעפל קימט ארויף א עראר. וז"ל

This error occurs when an event has failed to run because Microsoft Office Access
cannot evaluate the location of the logic for the event. For example, if the OnOpen property of a form is set to =[Field], this error occurs because Access expects a macro or event name to run when the event is fired.

א רגע איך בין נאך נישט פארטיג, די מעשה איז אז מיט 2003 עפענט ער זיך געהעריג, ביי פראפארטיס האב איך שוין פראבירט צי קוקען ביי OnOpen זעה איך דארט די זעלבע סעטטינג אין אזוי אויך ביי די איבריגע פראפארטיס.
איז מיין שאלה מעיקרא מאי קא סבר ולבסוף מאי קא סבר? פארוואס אנפאנג האט ער זיך יא ג'עפענ'ט מיטן 07

ועל כן איז עיני תליות ביטע העלפט מיר

זבולון
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 20, 2008 12:43 pm

תגובהדורך זבולון » מאנטאג סעפטעמבער 01, 2008 1:25 pm

נא רבותי איך שטיי דא פארצווייפעלט, איך זעה אז יעדע database וואס איך עפען מיט 2007 ארבעט נישט קיין שום קאנטראל! דאס מיז זיין עפעס א סעטינג, כ'זעה מיך נישט ארויס פונעם פראבלעם ביטע העלפט....

אוועטאר
פריץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 273
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך אוגוסט 20, 2008 5:32 pm

תגובהדורך פריץ » מאנטאג סעפטעמבער 01, 2008 7:08 pm

אפשר האט דאס מיט די סעקיוריטי?
זעסט אפשר אויבן א אפשען ענעבל מאקרוס?

זבולון
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 20, 2008 12:43 pm

תגובהדורך זבולון » דינסטאג סעפטעמבער 02, 2008 11:36 am

ניין! איך זעה נישט אזא אפציע

זבולון
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 20, 2008 12:43 pm

תגובהדורך זבולון » דינסטאג סעפטעמבער 02, 2008 11:55 am

א גוטן!!
איך לייג דא צי מער ווערטער וואס זיי שרייבן מיר אפשר וועט מיר איינער קענען העלפן.
The exprssion On Click you entered as the event property setting produced the following error:
The exprssion you entered has a function name that Microsoft Office can't fint

זבולון
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 20, 2008 12:43 pm

תגובהדורך זבולון » דינסטאג סעפטעמבער 02, 2008 4:31 pm

איך מוטשע מיך נאך ארום דא, וואס איך באמערק איז, אז די פראבלעם שאפט זיך ביים פארמאכן דעם database, ווייל כ'האב פראבירט צי עפענען א פרישע database אין אריינג'עקספארט אהין אלע אלטע אינפארמאציע אין אלעס איז געגאנגען פיין אבער ווי נאר כ/האב עס פארמאכט אין צוריק ג'עפענט האט זיך צוריק אנגעהויבן מיט די צרות

3x0
המכונה 'טריאו'
תגובות: 9146
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יוני 28, 2006 11:29 am
לאקאציע: חבוי

תגובהדורך 3x0 » דינסטאג סעפטעמבער 02, 2008 5:33 pm

איך קען נישט עקסעס, אבער אז א איד דארף הילף, און ס'קומט נשיט אן, וויל איך טרייען צו העלפן מיטן פרעגן עפעס.

איז עס אפשר זייט א פרישע אפדעיט?

אוועטאר
פריץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 273
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך אוגוסט 20, 2008 5:32 pm

תגובהדורך פריץ » דינסטאג סעפטעמבער 02, 2008 8:31 pm

זבולון האט געשריבן:ניין! איך זעה נישט אזא אפציע

זיך עס גוט אויף ביז די טרעפסט עס

דארפסט ענעבלען די סעיוריטי

זבולון
שר העשר
תגובות: 11
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 20, 2008 12:43 pm

תגובהדורך זבולון » מיטוואך סעפטעמבער 03, 2008 9:49 am

א גרויסן שכוח פריץ ב"ה עס ארבעט א מחי-ה, דאס איז טאקע געווען די פראבלעם,
וואס עס וואונדערט ממיר נאר איז פארוואס שרייבן זיי ביי ענעבעל "נאט רעקעמענדעט" ?

אוועטאר
פריץ
שר חמישים ומאתים
תגובות: 273
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך אוגוסט 20, 2008 5:32 pm

תגובהדורך פריץ » מיטוואך סעפטעמבער 03, 2008 1:00 pm

איך האב הנאה אז איך האב געקענט ארויסהעלפן א איד


צוריק צו “מייקראסאפט עקסעל / עקסעס”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 3 געסט