בלאט 2 פון 72

געשריבן: מיטוואך נובעמבער 11, 2009 9:41 am
דורך רויבאט
oh! i Thoth you can not skip juish
Great news!!

געשריבן: מיטוואך נובעמבער 11, 2009 10:53 am
דורך bobke
when im typing Yiddish i need to use the on-screen keyboard

געשריבן: מיטוואך נובעמבער 11, 2009 12:02 pm
דורך דארפסמאן
שכוח באבקע, איך אלץ איינער וואס רעדט זיך איין אז איך קען יא אביסל עקסעל האט אויך נישט געוויסט ווי אזוי מען מאכט עס, ישר כח פארן מיר לערנען

געשריבן: זונטאג נובעמבער 15, 2009 5:06 pm
דורך big pen
איך האב אין קאלום A ווענדארס און אין קאלום B אינוואיס נומבערס און איך וויל זעהן אלע אינוואיס נומבערס נאר פון איין ווענדאר וואס איך האב אריינגעלייגט אין סעל I3
אבער אזוי ווי איך וויס נישט וויפיל אינוואיסעס איך האב , האב איך סעלעקטעד 10 סעללס און אריינגעלייגט די פארמולע =IF(ISERROR(OFFSET(A1,MATCH(I3,A:A,0)-1,1,COUNTIF(A:A,I3),1)),"",OFFSET(A1,MATCH(I3,A:A,0)-1,1,COUNTIF(A:A,I3),1)) און עס געמאכט פאר אן ערעי אבער טאמער די ווענדאר האט נאר 5 אינוואיסעס קומט אריין נאך די 5 NA
איז וויאזוי קען איך מאכן עס זאל זיין ליידיג?

הילף אין עקסעל

געשריבן: דאנארשטאג דעצמבער 24, 2009 12:28 pm
דורך פלייוואד
איך וויל צוזאמשטעלן קאלום B און קאלום C אז אלע דאטא זאל זיין אין איין קאלום, וויאזוי טוט מען דאס?

געשריבן: דאנארשטאג דעצמבער 24, 2009 12:40 pm
דורך סתם_אזוי

געשריבן: דאנארשטאג דעצמבער 24, 2009 12:45 pm
דורך פלייוואד
ייש"כ

אינצווישן האב איך עס שוין געפימען אויף אן אנדערן אופן (cell1& " " & cell2)=

געשריבן: דאנארשטאג פאברואר 25, 2010 12:41 pm
דורך פלייוואד
איך וויל מאכן די FUNCTION פון צוזאמשטעלן קאלומס נאר אויב איז עס ביז א געוויסע מאס למשל נאר אויב עס איז ביז 50 אותיות, איך האב פרובירט מיט אן IF FUNCTION אין געלייגט => 70, און עס האט נישט געארבייט, ווייסט איינער וויאזוי מען טוט דאס?

געשריבן: דאנארשטאג פאברואר 25, 2010 11:50 pm
דורך שטרויזאק

קאוד: וועל אויס אלע

=IF(LEN(A1)+LEN(B1)<50,A1&" "&B1,"")

געשריבן: דאנארשטאג מארטש 04, 2010 7:11 pm
דורך bobke
http://www.proz.com/forum/general_techn ... excel.html

קאוד: וועל אויס אלע

=IF(LEN(TRIM(D2))=0,0,LEN(TRIM(D2))-LEN(SUBSTITUTE(D2," ",""))+1)

where D2 is the Cell where the text exists

געשריבן: מאנטאג מארטש 08, 2010 5:57 pm
דורך thefact

געשריבן: דינסטאג מארטש 09, 2010 4:30 pm
דורך פלייוואד
א גרויסע יישר כח פאר אלע ניקס איר האט נישט קיין אנונג וואס איר האט מיר ארויסגעהאלפן, מיט אייער אינפארמאציע.

יעצט האב איך א פרישע שאלה. איך האב 2 SHEETS מיט אנדערע אינפארמאציע בלויז 1 קאלום פארמאגט די זעלבע נומערן מער ווייניגער אבער נישט אין דעם זעלבן סעל.

איך וויל מאכן א פארמולא וואס זאל מיר געבן ווי פאלגענד: אויב געפינט זיך די נומער אין ביידע SHEETS נישט דווקא אין די זעלבע סעל זאל איך באקומען א "A" , אויב געפינט זי עס נאר אויף SHEET נומער1 זאל איך באקומען א "B", און אויב נאר אויף SHEET 2 דאן זאל איך באקומען א "C"

ייש"כ למפרע

געשריבן: דינסטאג מארטש 09, 2010 4:43 pm
דורך דארפסמאן
קענסט עס מאכען מיט א ווי לאקאפ VLOOKUP

געשריבן: דינסטאג מארטש 09, 2010 4:52 pm
דורך bobke
he needs the IF function

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 10:05 am
דורך פלייוואד
לכתחילה נאך פאר איך האב געשריבן מיין תגובה, האב איך פרובירט מיא אן IF FUNCTION און אריינגעלייגט אין דעם א VLOOKUP, עס האט אבער נישט געארבייט, (איך בין נישט באהאוונט אין VLOOKUP) איך האלט נאך אלס אז דאס איז דער וועג, נאר ערגעץ וואוו געב איך א פארבלאנדזשע.

עני סאלושען?

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 10:27 am
דורך bobke
Enter hear your function so we can see where you did it wrong

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 10:30 am
דורך דארפסמאן
די VLOOKUP ארבעט אזוי און די ערשטע סעל לייג אריין וואס די זיכסט למשל A1 און נאכדען קליק אויף די צווייטע סעל און דריק די באקס אינדי זייט (אזוי וועסטו גענען גיין צי די צווייטע SHEET) און סעלעקט פון די רייע וואס איז דא די זעלבע אינפארמעשאן און ביי די דריטע לייג אריין די וויפלטע רייע עס איז פון אונהייב ביי די לעצטע קענסטו לייגען א 0


=VLOOKUP(A1,Sheet2!A:D,4,0)

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 10:39 am
דורך געלעגער
פלייוואד די דארפסט א פשוטע ווילאקאפ,
אן קיין IF
גיי און א ליידיגע קאלום שרייב אריין = נאכדעם קליק מיט דיין מייז אויף די לינקע זייט אויבן, וועסט באקומען א דראפ דאון נעם ווילאקאפ, גייט ארויף קומען א פאפ אפ מיט פיר ליידיגע קאלום'ס און די ערשטע לייג אריין די זאך אויף וואס עקסעל זאל קוקן, נאכדעם קליק אויף די צווייטע ליידיגע קאלום, און דארט גיי צו SHEET 2 און סעלעקט פון אויבן פון וואו ביז וואו די ווילסט עקסעל זאל קוקן, דערנאך גיי אראפ צו די דריטע ליידיגע קאלום, און דארט לייג אריין די נאמבער , למשל אויב ווילסטו אז די אינפא זאל קומען פון קאלום C דעמאלטס לייג אריין א 3 אויב ווילסטו אז ער זאל קוקן אויף קאלום D דעמאלטס לייג אריין 4 אא"וו, און שוין..


אאאפפפססס- דארפי האקט,
שיקעס.

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 10:45 am
דורך bobke
געלעגער : how will he get a A B C without the if function?

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 11:06 am
דורך געלעגער
איך וויל וויסן עפעס אנדערש, אויב איינער קען העלפן,

און קאלום A1 האב איך די חדשים למשל ניסן אייר אא"וו און קאלום B1 האב איך די געלטער למשל ניסן האב איך געמאכט 100 דאללער אייר האב איך געמאכט נאך הינדערט, צוזאמען האב איך יעצט צוויי דאללער סא איך האב געמאכט אז און קאלום C זאל זיין די טאטעל דאס מיינט אז ביי יעדע חודש קען איך זעהן וואו איך האלט, ס'רעכנט מיר אויס אלע פלאס און מייניס'ס און געט מיר די טאטעל, ביז דא איז אלעס פיין,

יעצט איך וויל אז וואו נאר איך שרייב עפעס און קאלום B זאל זיך אויטאמאטיש אריין שרייבן און קאלום C וואו איך האלט,
איך וויל נישט דארפן אראפ שלעפן,
איז עס מעגליך?

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 1:26 pm
דורך פלייוואד
נאך אלס נישט קיין געהאלפענער,

שטרויזאק, די פאקט, אפשר לאזט איר ענק הערן

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 9:02 pm
דורך thefact
איר קענט ארויפלייגן לייג ארויף א סעמפל פון די עקסעל פייל

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 10:36 pm
דורך געלעגער
באבקע איך פארשטיי נישט דיין קשיא,

פלייוואד וואס פארשטייסטו נישט? ביי וועלכע פאל האסטו דיך פארלוירן?

פאקט, די רעדסט צו מיר?

געשריבן: מיטוואך מארטש 10, 2010 11:53 pm
דורך big pen
געלעגער קאנווערט עס צו א table

געשריבן: דאנארשטאג מארטש 11, 2010 1:48 pm
דורך פאכמאן
(א בקשה פון א ידיד ארויפצושטעלן די פראגע:)

‫אז מען האט 2 EXCEL פיילס מיט ליסטעס פון מענטשטן, איז דא א וועג צוזאמצושטעלן די 2 ? דהיינו אז די קאמפיוטער זאל לייגן די קאלימס פון 1 EXCEL FILE נעבן די רייע וואס ענדעלט צו די אינפארמעישאן ביי די 2 EXCEL FILE..?