בלאט 12 פון 14

געשריבן: פרייטאג דעצמבער 07, 2018 10:25 am
דורך נישט פשוט
לעמעלע האט געשריבן:נאר דעי צוויי זאכן

קוק צו מיט א צווייטע יוזער איז אלעס פיין.

קענסט טהון וואס דא שטייט ?
https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 473e57eed7

געשריבן: מיטוואך ינואר 09, 2019 11:56 am
דורך Borough Park
איך ווייס אז איך שרייב נישט און די גיטע אשכול
מיין לעפ טאפ איז אייביג אנגעפילט וויפיל איך מעק אויס איז עס אייביג פיל איינער ווייסט וואס איך קען טוען?

געשריבן: מיטוואך ינואר 09, 2019 12:40 pm
דורך קנאפער ידען
Borough Park האט געשריבן:איך ווייס אז איך שרייב נישט און די גיטע אשכול
מיין לעפ טאפ איז אייביג אנגעפילט וויפיל איך מעק אויס איז עס אייביג פיל איינער ווייסט וואס איך קען טוען?

ווי גרויס איז דער הארדדרייוו בעצם? איז עס טאקע פול אדער באקומסט א נאוטיפיקעישאן אז עס איז פול (קען זיין פון א קליינע צווייטע דרייוו)?

וואס דו דארפסט בעצם טון (אויב עס איז בעצם טאקע א נארמאלע סייז דרייוו און דער מעין דרייוו איז טאקע פול) איז נוצן א פראגראם ווי TreeSize אדער WinDirStat (געראנט אלץ אדמיניסטרעיטאר) צו זען וואו די גרויסע פלאץ-פארנעמונג איז און וואס עס ליגט דארט.

געשריבן: מיטוואך ינואר 09, 2019 12:53 pm
דורך נשמה
איך האב א Dell inspiron 15 לעפטאפ, און ס'דארף ארבעטן די טאטש סקרין, און עס ארבעט נישט, גיי איך אריין דארט ביי device manager איז די HID compliant touch screen אזוי גרעי, און אינעווייניג שטייט: Currently, this hardware device is not connected to the computer. (Code 45)

To fix this problem, reconnect this hardware device to the computer.

איז דא עפעס צו טון?

געשריבן: מיטוואך ינואר 09, 2019 9:03 pm
דורך קנאפער ידען
נשמה האט געשריבן:איך האב א Dell inspiron 15 לעפטאפ, און ס'דארף ארבעטן די טאטש סקרין, און עס ארבעט נישט, גיי איך אריין דארט ביי device manager איז די HID compliant touch screen אזוי גרעי, און אינעווייניג שטייט: Currently, this hardware device is not connected to the computer. (Code 45)

To fix this problem, reconnect this hardware device to the computer.

איז דא עפעס צו טון?

נייע כלי, אלטע כלי? האט עס אמאל געארבעט אדער נישט?

געשריבן: מיטוואך ינואר 09, 2019 9:13 pm
דורך יוני
נשמה האט געשריבן:איך האב א Dell inspiron 15 לעפטאפ, און ס'דארף ארבעטן די טאטש סקרין, און עס ארבעט נישט, גיי איך אריין דארט ביי device manager איז די HID compliant touch screen אזוי גרעי, און אינעווייניג שטייט: Currently, this hardware device is not connected to the computer. (Code 45)

To fix this problem, reconnect this hardware device to the computer.

איז דא עפעס צו טון?

עס פלעגט ארבעטן אדער איז עס א נייע לעפטאפ און נאך קיינמאל נישט געארבעט?

קודם כל פרוביר די בעסיק זאכן און קוק צו עס העלפט. אפדעיט די דרייווער אין דעווייס מענעדזשער. אדער אנאינסטאלן און ריאינסטאלן. דערנאך אויב העלפט נישט ראן די הארדוועיר טראבלשאטער. (אין סטארט מעניו טייפ אריין טראבלשאט און סעלעקט די הארדוועיר טראבלשאטער פון די סעטינגס)

עס קען אויך זיין א הארדעוועיר פראבלעם

ווי פיי ארבעט נישט

געשריבן: זונטאג ינואר 27, 2019 5:41 pm
דורך רבות מחשבות
איך האב לעצטנס א פראבלעם מיט מיין קאמפיוטער אז מיין ויי פיי ארבעט נישט, דאס איז געשעהן נאכ'ן אינסטאלירן ווינדאוס פין פריש ניצנדיג א באטעבל יו עס בי, איך האב שוין פרובירט צו אפדעיטן די דרייווער ביי דיווייס מענעדזער, אבער ס'האט נישט געהאלפן, אויב ווייסט איר וויאזוי דאס צו פארעכטן ביטע ענטפערט מיר.

געשריבן: זונטאג ינואר 27, 2019 7:57 pm
דורך קנאפער ידען
רבות מחשבות האט געשריבן:איך האב לעצטנס א פראבלעם מיט מיין קאמפיוטער אז מיין ויי פיי ארבעט נישט, דאס איז געשעהן נאכ'ן אינסטאלירן ווינדאוס פין פריש ניצנדיג א באטעבל יו עס בי, איך האב שוין פרובירט צו אפדעיטן די דרייווער ביי דיווייס מענעדזער, אבער ס'האט נישט געהאלפן, אויב ווייסט איר וויאזוי דאס צו פארעכטן ביטע ענטפערט מיר.

ווייערד אינטערנעט ארבעט יא?

וואס איז דער קאמפאני און מאדעל פון דיין קאמפיוטער?

געשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2019 3:16 pm
דורך רבות מחשבות
איך ווייס נישט אויב ווייערד אינטערנעט ארבעט יא, איך האב א lenovo computer n11

געשריבן: מאנטאג ינואר 28, 2019 9:14 pm
דורך קנאפער ידען
רבות מחשבות האט געשריבן:איך ווייס נישט אויב ווייערד אינטערנעט ארבעט יא, איך האב א lenovo computer n11

עפעס מער א פונקטליכע מאדעל נאמען? אפשר אויך דער סיריעל נומער.

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 10:49 am
דורך kollel yingerman
is it still possible to upgrade a windows xp to windows 10 for free?
if yes, is it possible to do it usb with windows creation tool?

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 11:01 am
דורך שניצל
מיין לעפטאפ קען זיין אנגעצינדן און פלוצלינג נעמט זיך עס בלינקען אויף צוויי סעקנטס עס וועט ווייטער ארבעטן גוט גארנישט פאסירט נישט אבער עס בלינקט אזויווי איינער בלינקט מיט די אויגן צוויי דריי מאל.
איז דא עפעס צו טאן.
א לעפטאפ פון HP מער א נייע ווערסיע. לכאורה פון צוויי אדער דריי יאר צוריק.
קען מיר איינער העלפן?

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 1:51 pm
דורך dont care
?my dell all in one has blackouts any experience

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 3:13 pm
דורך קנאפער ידען
kollel yingerman האט געשריבן:is it still possible to upgrade a windows xp to windows 10 for free?
if yes, is it possible to do it usb with windows creation tool?

ווינדאוס XP האט מען קיינמאל נישט געקענט אפגרעידן צו ווינדאוס 10

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 4:53 pm
דורך kollel yingerman
קנאפער ידען האט געשריבן:
kollel yingerman האט געשריבן:is it still possible to upgrade a windows xp to windows 10 for free?
if yes, is it possible to do it usb with windows creation tool?

ווינדאוס XP האט מען קיינמאל נישט געקענט אפגרעידן צו ווינדאוס 10

Thanks for the reply!
So there is no way to do it?

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 5:02 pm
דורך kollel yingerman

געשריבן: זונטאג פאברואר 03, 2019 5:09 pm
דורך קנאפער ידען
kollel yingerman האט געשריבן:https://pureinfotech.com/upgrade-to-windows-10-from-windows-xp-vista/
Just found that.
Should i try it?

קוק עס גוט איבער און זע צו ביסט גרייט דערפאר.

עס איז נישט קיין "אפגרעיד" נאר א פולער פרישער אינסטאלל.

געשריבן: מאנטאג פאברואר 04, 2019 6:56 am
דורך שניצל
שניצל האט געשריבן:מיין לעפטאפ קען זיין אנגעצינדן און פלוצלינג נעמט זיך עס בלינקען אויף צוויי סעקנטס עס וועט ווייטער ארבעטן גוט גארנישט פאסירט נישט אבער עס בלינקט אזויווי איינער בלינקט מיט די אויגן צוויי דריי מאל.
איז דא עפעס צו טאן.
א לעפטאפ פון HP מער א נייע ווערסיע. לכאורה פון צוויי אדער דריי יאר צוריק.
קען מיר איינער העלפן?

איינער קען מיר העלפן?

געשריבן: דאנארשטאג פאברואר 07, 2019 9:10 am
דורך הצדיק
האסט אפדעיט די גרעפיקס דרייווער?

געשריבן: זונטאג פאברואר 17, 2019 2:25 pm
דורך שניצל
הצדיק האט געשריבן:האסט אפדעיט די גרעפיקס דרייווער?

זיי מסביר דיין שאלה

געשריבן: זונטאג מארטש 24, 2019 2:46 pm
דורך Borough Park
ווי אזוי קען איך צולייגן ספעיס צי מיין קאמפיוטער? איך האב א ssd אבער איך וויל קענען ראנען פראגרעםס אויף עס

געשריבן: זונטאג מארטש 24, 2019 3:10 pm
דורך קנאפער ידען
Borough Park האט געשריבן:ווי אזוי קען איך צולייגן ספעיס צי מיין קאמפיוטער? איך האב א ssd אבער איך וויל קענען ראנען פראגרעםס אויף עס

דו גיבסט צו ווייניג דעטאלן וואס דו ווילסט טון און וואס דו האסט יעצט.

סתם צוצולייגן סטארעידזש ספעיס צו א קאמפיוטער קען מען לייגן א צווייטע הארדדרייוו אדער טוישן דער ערשטער הארדדרייוו צו א גרעסערע.

געשריבן: זונטאג מארטש 24, 2019 3:25 pm
דורך Borough Park
קנאפער ידען האט געשריבן:
Borough Park האט געשריבן:ווי אזוי קען איך צולייגן ספעיס צי מיין קאמפיוטער? איך האב א ssd אבער איך וויל קענען ראנען פראגרעםס אויף עס

דו גיבסט צו ווייניג דעטאלן וואס דו ווילסט טון און וואס דו האסט יעצט.

סתם צוצולייגן סטארעידזש ספעיס צו א קאמפיוטער קען מען לייגן א צווייטע הארדדרייוו אדער טוישן דער ערשטער הארדדרייוו צו א גרעסערע.

Sorry איך האב צוגעקויפט א ssd אין איך וויל גרעסער מאכן מיין עורשטע אז עס זאל זיין ווי איין גרויסע

געשריבן: זונטאג מארטש 24, 2019 3:36 pm
דורך קנאפער ידען
Borough Park האט געשריבן:
קנאפער ידען האט געשריבן:
Borough Park האט געשריבן:ווי אזוי קען איך צולייגן ספעיס צי מיין קאמפיוטער? איך האב א ssd אבער איך וויל קענען ראנען פראגרעםס אויף עס

דו גיבסט צו ווייניג דעטאלן וואס דו ווילסט טון און וואס דו האסט יעצט.

סתם צוצולייגן סטארעידזש ספעיס צו א קאמפיוטער קען מען לייגן א צווייטע הארדדרייוו אדער טוישן דער ערשטער הארדדרייוו צו א גרעסערע.

Sorry איך האב צוגעקויפט א ssd אין איך וויל גרעסער מאכן מיין עורשטע אז עס זאל זיין ווי איין גרויסע

דאס איז נישט עפעס וואס מען טוט (עס איז טעקניקלי דא וועגן עס צו טון, אדער דורך RAID וואס איז קאמפלעצירט און מוזט מסתם האבן עקסטערע הארדווער, אדער דורך Spanned Volumes אבער דאס איז נישט עכט גוט צו טון מיט צוויי סייזעס הארדדרייווס ווי אויך נישט מיט דער מעין סיסטעם הארדדרייוו.)

וואס דו דארפסט צו טון איז נוצן איין הארדדרייוו פארן סיסטעם (דער SSD אויב נאר איינס פון זיי איז אן SSD) און דער צווייטער צו לייגן פיילס פאר סטארידזש.

געשריבן: דינסטאג יוני 04, 2019 12:45 pm
דורך הצלחה וברכה
ס'איז יעצט ארויפגעקומען די מעסידש אויף מיין קאמפיוטער וואס מיינט דאס?